Trening,jakt og jaktprøver.


Snakk om flott høstvær og ganske brukbart med ryper. Nettopp kommet ned fra 9520 etter tre fine dager der. Celina har vist seg frem på beste måte. Ser ut som hun virkelig har nese for rypa denne tøtta. Og en fuglebehandler av beste merke. Vi gleder oss til fortsettelsen :) De tre øverste bildene er 24 og 25 september. Og som man kan se av det øverste så varierer både vær og føre.


IMG 0458

Gerd og Katti i storslått natur. Vi hadde en flott tur opp til Kautokeino. Fikk jakta og kost oss i flere dager. Vi fikk felt fugl for alle hundene og de har fungert kjempeflott alle sammen. Spesielt gledelig er det å se unghunden Celina slå til. Et fantastisk emne som vi nok vil få mye glede av i årene fremover. Artig var det også å treffe så mange kjentfolk fra hele vårt langstrakte land. Folk som vi tidligere har truffet på jaktprøve, solgt hunder til m.m.

10468137 961021790590341 7187824554725975737 o

Naturtalentet Celina med sin første rype.

Ildfotens Frikk

Fargerikt på vidda

Celina på hugget.

Katti


Akkurat kommet hjem etter en kjempefin tur i Vadsø. Skulle egentlig stille med alle hundene men Celina ble syk så vi kunne ikke stille henne i UK for denne gangen. Men i VK.en på lørdag gikk det kjempebra. Hundene viste seg kjempeflott fram og Ildfotens Katti endte opp med en flott 2 pr. VK. 

IMG 0452 - Version 2

                                                                Celina legger seg ned hvis fuglen er skjær.

Vakkert vær :)


Nå livnar det så absolutt i lundar, denne situasjonen kom klokken tolv på dagen i tørt vær og varmt solskinn. On the road!

Mye spennende på gang med Celina.

Her er Celina sin absolutt første komplette situasjon. Stand,reis og komplett ro. Hurra :)